martes, 10 de junio de 2008

PRIMER DIA: L'ENCONTRE

En breu rebreu a la vostra casa, un paquet amb informació sobre desti. L’enviament està format per llibres de botànica, fauna i paisatges de la zona. També trobareu informació en anglés de les diferents visites que anem a realitzar, així com informació general de la zona: elements patrimonials, artesania de la zona, activitats culturals resenyables, etc.
La trobada del grup serà, el dia indicat, a l’aeroport de Gatwick. El vol és el 2344 de la companyia Iberia i té la seua eixida prevista per a les 10.00 hores

Els bitllets us arribaran 5 dies abans del viatge, al vostre domicili. Ja sabeu que heu d’estar al menys hora i mitja abans de l’eixida del vol, per a facturar les maletes.

Una vegada en l’aeroport de València, a les 12.30 hores, un guia acompanyant us estarà esperant amb el mini-bus per a dur-vos fins l’hotel Ferrero, a Bocairent (1 hora i 30 minuts de desplacament). El guia és Alexandre Ordiñana, de l’empresa de serveis turístics la Saria. Amb ells coneixerem el ric patrimoni i la cultura de Bocairent i la zona colindant.

El hotel esta situat en plena natura i és propietat de Juan Carlos Ferrero, un dels millors tenistes espanyols, qui té entre el seu amplíssim palmarest el campionat de Roland Garros i dos vegades Campió de la Copa Davis.

Feta la distribució d’habitacions i després de dinar en el mateix hotel, hem previst una sessió informativa en la sala d’audiovisual del hotel, en la qual els biòlegs que us acompanyaran en les excursions, presentaran els paratges a visitar i les especies més comunes que podreu trobar en esta època de l’any.

Els naturalistes són Antoni Conca, especialista en botànica i Rafael Albiñana, que ens ajudarà per a la localització de la fauna. També comptarem amb la col·laboració de Gustavo Margarit, fotògraf local, especialitzat en paisatge, flora i fauna de la Serra de Mariola.

Després, teniu les magnifiques instal·lacions de l’hotel per a relaxar-nos fins l’hora de sopar. Podeu fer uns colps en el camp de golf, fer una partida a tennis o relaxar-se en l’SPA.


Com el dia ha estat prou carregat, el sopar es farem en el restaurant El Riberet, en la mateixa població. Hem seleccionat un menu degustació, amb especialitats de la zona i productes de temporada, preparats magistralment pel cuiner d’este restaurant.
Per a la sobretaula, en la qual desgustarem el tradicional Herbero, fet amb aiguardent i herbes de la serra de Mariola, hem convidat el poeta local David Mira i Gramatge i el cantant Pepe Gimeno “Botifarra”, que ens deleitarà amb el cant d’estil valencià acomapanyat d’una rondalla tradicional valenciana.

En este enllaç podeu vore l'itinerari previst
Itinerari 1





No hay comentarios: